Za osobnu i profesionalnu upotrebu

Čistoća je pola zdravlja, a dezinfekcija je čistoća i još pola! Bilo da radiš u okruženju u kojem se strogo pazi na higijenu, bilo da svoje radno mjesto ili dom jednostavno želiš održavati u potpunosti čistim i slobodnim od bakterija i ostalih neželjenih mikroorganizama, biraš Securol! Ovo tekuće dezinfekcijsko sredstvo koje sadrži alkohol svaku površinu na koju se nanese ostavlja u potpunosti lišenom zaraznih klica. Securol štiti tebe i sve što ti je važno.

Certificirano biocidno sredstvo

Securol je biocidni pripravak skupine 1 i 2, što ga čini dezinfekcijskim sredstvom 2 u 1. Osim što je namijenjen za osobnu higijenu ljudi, siguran je i za upotrebu u domaćinstvu i na površinama namijenjenima javnom zdravstvu. No, za Securol se također može reći i da je dezinfekcijsko sredstvo 3 u 1 jer ga se može koristiti za dezinfekciju ruku, površina i opreme.

Securol – secure all important

Tijelo je prvi, nezamjenjivi dom kojeg čovjek ima i zato o njemu brine s puno ljubavi i pažnje, vodeći računa da ono bude čisto i zdravo. Kuća ili stan je čovjekov drugi dom koji dijeli s onima koje voli te zato brine i o njegovoj čistoći. Radno mjesto je prostor u kojem čovjek provodi najveći dio dana i zato mu je izuzetno važno da i taj prostor bude čist. Iz tog razloga, za temeljito čišćenje i dezinfekciju ruku, površina i opreme biraš kvalitetno dezinfekcijsko sredstvo. Tvoj izbor je Securol – tekuće dezinfekcijsko sredstvo koje sadrži alkohol, a uz koji se uspješno boriš protiv zaraznih klica. Uz Securol štitiš sebe i sve što ti je važno.

Select your currency
HRK Croatian kuna
EUR Euro